Floris-Rango

Hoi! Ik ben GreenGrass Floris-Rango
roepnaam: Floris.
geboren:01-03-2019
kleur: zwart

Ik ben een katertje erg lief en attent en de banjer van de drie. Ben zeer actief. Ik durf alles als eerste te ondernemen. Dat is wel grappig want m'n broertje en zusje willen het dan ook en kan ik mooi kijken op afstand of ze dat wel lukt. Ze hadden namelijk niet gezien hoe ik bv boven in die krabpaal ben gekomen. Ik ben echt een banjer en zoek het ook op. Bv even kijken waar m'n broertje is om vervolgens een lekker potje te stoeien tot ik er klaar mee ben dan loop ik gewoon ineens weg om vervolgens weer een andere bezigheid te zoeken. Alles wat beweegt en kraakt zie ik dan ook vanuit elke ooghoek. Ik vind het ook leuk om met een muisje te spelen maar helemaal geweldig als iemand met een speelhengeltje komt spelen ben ik als eerste van de partij. Ook ben ik degene die elke keer maar weer opnieuw bij m'n moeder wil drinken, m'n moeder wil het niet meer zo vaak toelaten maar ik probeer het toch. Als ik moe ben zoek ik altijd m'n broer en zus om lekker met z'n drie├źn een tukje te doen. Ze zijn altijd zo lekker warm en gebruik ze ook wel als hoofdkussen. Ik hou van uitslapen want vaak zijn m'n broertje en zusje alweer aan het spelen en ik slaap nog ff lekker door. En wat ik ook wel gaaf vind, dat ik lekker buiten op het balkon mag ravotten bij mooi weer. Maar zoeff ik naar binnen als er meeuwen komen overvliegen, poeh wat groot en wat een lawaai maken die. Als ze er morgen weer zijn ga ik me maar wat meer verdekt opstellen. Want ik wil ze wel graag zien die vogels. 

verdere info
Fam van Dijk 
Dronten
email: koekediefje@gmail.com
06-45558118