Maison-Django

Hoi! Ik ben GreenGrass Maison-Django
roepnaam: Maison
Geboren: 01-03-2019
kleur: choc
Ik ben een schattig katertje. En ben het meest aanhankelijk van ons 3en. Toen ik geboren werd heeft mijn moeder per ongeluk mijn piepkleine staartje aangezien als mijn navelstreng waardoor ik nu een stukje van mijn staart mis. Ik heb er niks geen last, het is prachtig genezen dus het is net of het zo hoort, ik vind het eigenlijk wel super stoer staan!
Het liefst speel ik met mijn broertje maar ook mijn zusje speel ik mee, die is wat voorzichtiger en daar moet ik dan weer rekening mee houden.
Ik ben verder heel attent maar kan ook lekker rustig bij je komen liggen als ik zie dat je lekker op de bank zit. 
Ik ben altijd wel in de stemming om te spelen.
Ik mag dan ook het hele huis door en als het mooi weer is dan mag ik zelfs met mn broertje en zusje op het balkon. Spannend allemaal maar wil natuurlijk alles ontdekken.


verdere info
Fam van Dijk 
Dronten
email: koekediefje@gmail.com
06-45558118